«Я познайомився з кимось і попросив Ісуса про мудрість, щоб зрозуміти, чи він правильна людина для мене, щоб я не витрачав час на людину, яка не поважає мій спосіб мислення, і уникав непотрібних дискусій. Я підійшов до людини і помолився Ефесянам 6, Псалом 91 і 23 і Господню молитву, я підійшов до людини, і ми обидва виявили, що немає сенсу продовжувати розмову з метою романтики».
Ракель
«Коли я навернувся, я попросив Бога благословити мою сестру дитиною, вона вже намагалася завагітніти, але не могла, вона пробувала мирські методи, але це не спрацювало. Але Бог почув мою молитву, і через кілька місяців вона сказала мені вона була вагітна, я прославляв Бога за те, що він зробив у житті моєї сестри. Те, що не можуть зробити лікарі та світ, може Бог».
Анонім
«Коли спілкувалися зі своїми сусідами, ви помітили, що вони сумують, бо в них немає онуків. Одного разу, коли ви побачили своїх сусідів з дитиною, ви просили Бога подарувати їм онука, але в той же час ви просили, ви думали що, можливо, це було важко, тому що син/донька пари були одружені більше 20 років. Але Бог вислухав і подарував її сусідам онука, а сама вона отримала ще 2 онуків».
edeline
"Вона кілька тижнів тому попросила про молитву за одруження своєї сестри, вони більше не говорять про розлучення. Вони разом".
Діана
«Він хотів у 2020 році мати онуків, взяв календар і зробив 4-й розмір, і народилися онук і онука».
Аделін
"Одного разу апостол і єпископ проповідували про сім'ю. Тим часом вони говорили про неодружених людей, які хотіли одружитися. І друг сказав мені: "Дивись, це ти". вільний служити Богу. На це Апостол побачив, як я сміюся, і сказав: «Ця сестра, що сміється, встань». Збентежена я встала. Апостол каже: «Будеш дуже щаслива, дасть тобі Бог доброго чоловіка». Я пішла в життя».
Філомена
"Я пішла з церкви і була обманута, що світ приніс мені щастя. Якийсь час це було "добре", у мене навіть був хлопець, з яким я прожила 7 років, і народився син, але так, як нас вчили про сім'ю. Це було все, чим я жила, не добре. Не змінюючи коми. Розправтеся. Депресія пішла, панічні атаки пішли, ненависть, яку я відчувала, повернулася разом. Сім'я, яка розпалася, повернулася разом. Це Це була величезна боротьба. Але з Богом я переміг».
анонімний
«Я вивчала слово Боже, але не розуміла, а мій чоловік висміював мене, тому що він казав, що я дурна і нічого не дійшла до того, що мені потрібен хтось, хто б мене направляв. Мені було сумно, але це було дійсно правдою, поки одного разу того дня, коли я пішов поговорити з пастором про цю справу, і вона сказала мені спілкуватися з Богом, розмірковувати над словом Божим і молитися посланням до Ефесян двічі тричі на день протягом 1 місяця поспіль, а потім піти знову поговорити з нею. Саме тоді, коли я пішов щоб поговорити з нею, я вже пішла сказати йому, що Ісус допомагав мені в повсякденному житті, навіть допомагати моєму чоловікові з його речами».
Зачаття
«Вона дякує Богу за те, що у вівторок подзвонила з проханням про молитву за свою сестру, яка живе в Анголі і має 5 дітей, незадовго прийняла Ісуса, і шлюб був на межі розриву. Тож сьогодні вона подзвонила, щоб сказати, що її чоловік інший, що стосунки такі, як коли вони зустрічалися».
А-Н-А
«Два тижні тому він попросив молитися за свого сина, у якого були напади паніки через розлуку, і його колишня дружина не дозволяла йому говорити з дочкою. Цього тижня він зв’язався зі своєю колишньою дружиною, і вона вже дозволила йому поговорити з її донька."
Тереза
"Я розлучилася з чоловіком, тому що він був залежний від алкоголю. Я впала в депресію, тому що вся відповідальність по догляду за дітьми, платити квартплату лягла на мене. Я образилася на чоловіка, тому що я була одна в країні, яка не моє. , з усіма цими проблемами. Але тепер все змінилося, тепер я знаю церкву Мана і мій Бог зі мною! Я вийшла з депресії. Тепер я не хвилююся за дім. Тепер Бог на першому місці . Я більше не почуваюся самотнім, тому що в мене є Бог!»
Діна
«Два роки тому ми поставили перед Богом мету мати більше дітей, тому що у нас уже був 9-річний син. Під час церковних зборів наше керівництво скеровувало нас створити 4-й вимір цілей, таблицю з нашими мріями. Ми хотіли мати двійню, тому ми сфотографували двох дітей і зробили плакат, на який ми будемо дивитися щодня. Протягом цього періоду очікування ми ніколи не припиняли дивитися на Ісуса, вшановувати Його, сіяти до мети нашої родини і проголошуючи існування. І сьогодні ми справді вагітні. Таліта вагітна двійнятами, і це щось справді величезне. Ми бачимо, що навіть у дні скорботи у світі наші цілі мають бути живими, а Бог діє в нашому житті, тому ми можемо відчути різницю між тими, хто служить, і тими, хто не служить Богові. Ми дуже вдячні Йому, і наша сім’я дуже рада цим благословенням, які приходять».
Пабало і Таліта
«З 2016 року я хотіла народити другу дитину, кожен місяць мучилася цією ситуацією, думала, що вагітна, і дуже страждала, коли дізналася, що ні, це питання стало для мене кошмаром. Мама запропонувала мені запитайте пораду подружжя, коли я залишив ту пасторську консультацію того дня, я був перемінений силою Святого Духа, я відчув, як помазання спало на мене. Вірші та історія Ани, я віддав усе в руки Господа і в грудні після Різдва Я дізналася, що я вагітна і що я була благословенна..."
Анонім
"Я прийшов подякувати Богу за моїх синів-близнюків. Вони народилися в 6 місяців, і лікарі сказали, що вони не будуть жити. Але Апостол помолився про одяг, і сьогодні їм 5 років. Нам довелося застосувати силу слова».
Мауро
"Мені 66 років, у мене немає дітей. Моїй дружині 56 років. Ми одружені 17 років, і в нашому шлюбі ніколи не було дітей. Зараз, з ласки Божої, зробив операцію і вона завагітніла , вона вже на 3 місяці вагітності».
Ф. Вільям
«Мене звати Віра, я належу до Regional de Braga, я бізнес-леді, під час пандемії мій бізнес закрився, але, знаючи Слово Боже, я продовжувала сіяти і в цей час я поставила собі за мету сіяти більше для проекти Апостола, це сталося, коли я знову відкрив, я зробив рахунок набагато вище звичайного, Бог вірний Своєму Слову».
Віра
"У доньки були проблеми в шлюбі, вони думали про розлучення. Марія Жоао завжди дивиться Баста Крер. У неділю, під час програми, вона прославляла і поклонялася Богу, і як тільки вона закінчила практикувати молитовний годинник, який виконується в Програми їй подзвонила донька, щоб повідомити, що ситуація вирішилася і між нею та чоловіком все гаразд. Було примирення, слава Богу».
Мері Джон
«Протягом кількох років я шукав жінку, щоб зустрічатися і, отже, мати можливість одружитися, але минув час, і я не досяг успіху, але я не вагався, я хотів жінку з церкви та відповідно до моїх цілей. Коли я найменше цього очікував, до мене прийшла красива жінка, яка відповідала моїм цілям, і я нічого не зробив, щоб це сталося, і найкраще те, що я також є тим, що написала Сара (моя наречена) у своїх цілях. Крім того, через тиждень мене прийняли на роботу, для якої я запропонував спеціальну пропозицію, і яка також відповідала моїм цілям, оскільки я хотів бути поблизу дому та з графіком, який дозволяв мені завжди служити Богові . На завершення, трохи більше ніж за тиждень Бог повністю змінив моє життя, я був буквально «завалений» мега благословеннями. Бог ніколи не підводить, Бог вірний, для Нього немає нічого неможливого, дякую Тобі, мій Боже».
Джон
«Мені було дуже важко завагітніти, і ми з чоловіком були дуже сумні. Я була в Церкві протягом тривалого часу, і одного вечора, дивлячись Баста Крер, я послала своє молитовне прохання, і Апостол молився разом з Єпископом за моя справа , змусила її покласти руку на живіт, і протягом наступних кількох тижнів я кожного дня дивився цю частину програми на Youtube, і це все більше й більше додавало мені віри, і сьогодні я отримав підтвердження. Я вагітна! Я хочу подякувати Бог і апостол так багато! Бог дуже добрий і я дуже щасливий" Аманда
Аманда
"Я молилася, щоб Бог вирішив проблему батька моїх дітей. Тому що я розлучена, і мій колишній чоловік жив із сином, а також залишався з моєю донькою Флавією. щотижня до лікаря. Із заплідненням вагітності, моя донька більше не могла піклуватися про свого батька. Я зробив запит на Basta Crer, щоб Бог допоміг нам знайти рішення. Поки ми чекали на відповідь від Бога, я сіяв у Церкві і будь впевнений, що Бог вирішить проблему в Своїм шляхом. Так зробив Господь. У чудовому домі з'явилася вакансія, щоб поселити батька моїх дітей. Все вирішується мирно, і ми всі задоволені Божим керівництвом. На нас навіть була ЗНИЖКА 3 перші місяці цього дому, де він перебуває. Це було надзвичайно. Я вдячний ГОСПОДУ ЗА ТОГО, ЩО Я ДІЯВ. Дякую».
Мара