Я хочу свідчити та подякувати Господу Ісусу, тому що 02.12.2020 я попросив про молитву за свій вихід на пенсію, мій запит до Національного інституту соціального забезпечення в Бразилії було оброблено, і 19.12.2020 мені було надано допомогу. Я дуже вдячний Господу Ісусу і безмірно вдячний за заступництво апостола Хорхе Тадеу. Вся честь Йому».
Марсія
Ви дивилися канал, і я чув, як Апостоло казав, що коли ми залишаємо щось своє і сіємо для Бога, Він нас благословляє.Надіслано банківським переказом. І через кілька днів, коли я пішов перевірити баланс, я побачив, що на ньому в 3 рази більше, я навіть кілька разів брав квитанцію, тому що не міг повірити. З того, що я отримав, я взяв ще одне особливе зерно вдячності Богу за все, що він досі зробив для мене та моєї родини.
Марія
"Доброго вечора, я хотів би поділитися фінансовим свідченням. Я медичний працівник, працюю в адміністративному районі, і під час надзвичайного стану я зголосився бути супроводжуючим для користувачів з підозрою на Covid. у відпустці для тих, хто був на лінія фронту.Але сказали тільки для лікарів і медсестер.Я з цим не погодилася,почала боротися з 7 тижнями,не пропускаючи жодного дня.І сьогодні коли пішла перевірити суму,я отримала зарплати, я побачив, що мені дали ту грошову премію, яка, мовляв, не для мене. Слава Богу!»
Мадалена
«У цей час пандемії ми бачили, як багато людей втрачають роботу, а багато працівників звільняються, і компанія, в якій я працюю, нічим не відрізняється. Я останній працівник компанії, і мій колега завжди був кажучи, що під час кризи перед цією компанія звільнила двох наймолодших людей, тому що не потрібно було платити компенсацію; всі працівники компанії говорили про звільнення. Але я, я вірний Богу в своїх десятинах і пожертвах і незважаючи на всі ці знеохочувальні розмови, день за днем ​​я вирішив довіряти Богу! Сьогодні, незважаючи на те, що я наймолодший у компанії, мені довірили більше роботи (у мене все більше і більше) і двоє старших співробітників це ті, хто пішов на звільнення. Нам дійсно потрібно відключитися від «голосів навколо нас» і довіритися голосу Бога, який у розпал пандемії на нашому боці. Слава Йому».
рожевий
"Мене звати Антоніу Феррейра, і я свідчу наступне: моя донька працює в кондитерській у Лісабоні, і через пандемію начальнику довелося звільнити працівників. Моя донька попросила сказати їй заздалегідь, якщо її звільнять. Минуло два дні і вона пішла на роботу і незабаром їй зателефонував начальник і сказав, що її не тільки не звільняють, але вона залишиться в штаті ефективної компанії Бог не бреше і завжди тримає слово, слава до Бога"
Антоніо Феррейра
«Вже якийсь час він сіяв, щоб отримати роботу, а також промовляв молитву віри. Незабаром він отримав роботу, навіть під час карантину через пандемію. Він дякує Богові за те, що він зробив у своєму життя».
омела
«У неї були певні фінансові труднощі, і вона не могла знайти роботу. Вона сказала, що була вірна своїм десятинам і пожертвуванням, тому вірила, що Бог зробить чудо. Дивлячись програму «Баста Крер», коли апостол молився, вона торкнулася на екран і отримав. Наступного дня йому подзвонили з пропозицією роботи».
Анонім
«Я хочу прославити Бога, тому що я попросив вас помолитися за мене, щоб я орендував мою квартиру в Бразилії, а також квартиру моєї доньки. Минулого тижня було орендовано 2 квартири. Я застосував закон посіву щодо десятини та пожертвувань, і наш Бог є вірний своєму слову».
Марія
«Він чув, як апостол говорив про те, хто, на його думку, отримає особливі гроші, і каже, що відчуває щось особливе. Вона перебуває на курсі, який отримає лише 4 числа, але коли сьогодні пішла за покупками, вона відчула потребу піти до Банкомат і побачила, що все-таки вона вже там. Гроші там. А оскільки її чоловік святкує день народження, то подарунок став у нагоді. Вона каже, що те, що говорить Апостол, дійсно правда».
Фатіма
«Серед пандемії Церква Арапіраки запустила кампанію, щоб ми пожертвували їжу людям, які її потребують. Тоді я відчув велике бажання взяти участь у кампанії, купив їжу для пожертвувань і відніс її до Церкви. Того ж дня, двоє моїх клієнтів, у яких була заборгованість за 3 роки, яку я вже не пам’ятав, я порвав рахунки, тому що вважав, що більше не отримаю, вони зв’язалися зі мною та внесли на мій рахунок всю суму, яку вони заборгували . Слава Богу!"
дване
«Моя двоюрідна сестра скаржилася, що її чоловік був без роботи під час пандемії. Тож я побачив можливість надіслати їй веб-сайт програми Basta Acreditar, і вона пішла дивитися програму. Сьогодні вона подзвонила мені, щоб сказати, що її чоловіка викликали повертаюся до роботи, і вона каже, що відтоді, як вона почала дивитися програму, вона отримала благословення у своєму житті, вона також дуже вдячна і не припиняє дивитися програму Basta Acreditar».
Естер
«Після того, як я заборгував, я переживав великі фінансові труднощі. На зустрічі ділових людей я розмовляв з пастором, і вона повідомила, що для мене було б добре читати книгу про фінанси та слухати закони про процвітання на компакт-дисках, і ось що я зробив, але нічого не змінилося. Ми вступили в пандемію, і я продовжував читати книгу та слухати компакт-диск, я дивився програму Basta Crer, я сіяв у цей важкий час, бос виплачував зарплату та дав мені премію, якою я платив борги».
Франциск
«Дочка та зять не заробляли грошей через Covid-19. Тож Фернанда пішла боротися у світі духу та уклала угоду з лідером Сімейної групи, щоб їхні потреби були задоволені. Сталося те, що гроші прийшли до них і їхні потреби були задоволені».
Fernanda
«У мене є майстерня з ремонту автомобілів, і в цю пандемію у мене не було клієнтів. Зневірившись через неоплачені рахунки та сім’ю, яку треба було утримувати, я побачив, що в мене вдома книга «Про фінанси», і почав читати. Я навіть посіяв свою десятину та пожертвування зі сльозами. Незабаром почали приходити клієнти, і сьогодні я можу сказати, що ми з сином маємо свої руки».
Едвард
«Я, пресвітер Карлос і деякі інші диякони вирішили об’єднатися, щоб віддати все найкраще Богові, і завдяки Йому, посеред кризи наша церква висадки радісної процвітає, як і ми. Тоді ми зрозуміли, що союз все змінює, і Бог завжди з’являється».
Зете
"Я працюю в приватному будинку без трудового договору. Зарплату отримую залежно від відпрацьованого часу, через пандемію я не ходив на роботу, тому не отримав зарплату минулого місяця. Але навіть так Я посіяв десятину, і того ж місяця жінка, на яку я працюю, внесла на мій рахунок депозит у розмірі моєї зарплати. Таким чином я отримав зарплату, яку за законом людини я не отримав би. Ось чому я заохочую вас виконувати цей закон Божий, який ніколи не підводить».
Сила
«Я домробітниця. І з цією пандемією я залишилася без прибирання вдома. Хоча я не можу підключитися до нашого каналу, тому що мій чоловік невіруючий, щоп’ятниці та неділі я розмовляла зі своїм пастором, і я поклав свою десятину та пожертвування в освячену скриньку, тоді мені подзвонила жінка, і я почав працювати щодня, замість того, щоб заробляти 5 євро на годину, я почав заробляти 8 євро, слава Богу».
Слава
«Я працюю в магазині, який закрився через пандемію. І коли він знову відкрився, на роботу повернулися лише штатні працівники, а ті, хто не був зайнятий (це мій випадок), залишилися у звільненні. Мій бос попередив, що буде ризик Я не прийняв цього, і я не перестав ні давати свою десятину, ні пожертвувати, я докоряв дияволу, і я не прийняв цього, і правда в тому, що я повертаюся працювати наступного вівторка, 2 червня, у свій звичайний час. Слава Богу. Бог дуже добрий і дуже вірний».
Кеті
"Банк намагався забрати наш будинок, але ми з чоловіком вирішили дати 1 заставу віри. віри більше, ніж 1. За день до закриття аукціону, який змусить нас втратити будинок, той самий банк, який намагався нас виставити up відмовився, прийняв нашу пропозицію, ми залишилися в будинку, і ми все ще мали 2 виплати. Обітниця віри хвали та вдячності за велике визволення Бога! Він ніколи не підводить!»
Elisa
"Мій чоловік був без роботи, вони подзвонили у вівторок, і він почав працювати на тому ж тижні. Я вдома з початку пандемії, я отримую зарплату 100%. І хтось із сім'ї подзвонив і сказав нам, хто платив орендну плату за рік. Протягом цього часу ми ніколи не припиняли сіяти і шанувати десятиною не те, що ми отримали, а те, що ми хочемо отримати, вся честь Богу, тому що він не добрий, це ДУЖЕ ДОБРЕ!»
А-Н-А
"У неї є бізнес, але він закрився під час пандемії. Паралельно вона займалася іншою діяльністю, але це було складно. Її чоловікові теж довелося сидіти вдома. Спочатку він боявся майбутнього, але ще більше вчепився в нього. Слово Боже, він не дозволив шанувати Бога десятиною та пожертвуваннями. Вона була підключена до каналу. За цей період їй вдалося отримати роботу. Бог завжди задовольняв потреби, включаючи проект, який вони мали, і він був виконаний у Даний час. На даний момент йому вдалося відкрити бізнес, він працює і Слава Богу за те, що Бог зробив у вашому житті та родині!»
Анонім