«Моя сестра вчора поклала руку на екран, коли апостол сказав, що є хтось, хто опівночі відчуває укуси на її тілі, моя сестра була повністю звільнена від цих укусів на її тілі».
Альзіра
«Колись вона була спіритисткою, була в депресії, була в муках, налякана, але Ісус звільнив її, вона охристилася, і сьогодні вона має Ісуса в своєму серці».
Марія Тереза
"Він просив помолитися за свого племінника, який не спав ночами, і 2 тижні тому бачив людей у ​​кімнаті в крові. Сьогодні подзвонила мати дитини і сказала, що зараз дитина спить добре і тих людей більше не бачить". ."
Розарій
«Привіт, я Марія з церкви в Амаранте, і я прийшла, щоб дати свідчення. Я не могла спати чи мати мир у своєму домі. Одного разу в церкві я купила книгу «Походження проблем», коли я прочитала її, я не могла Не вірю тому, що я читав про зображення. Весь цей час я думав, що мене обманули, і я думав, що читаю неправильно. Тепер мені вдома краще, я можу спокійно спати».
Марія
"З дитинства я виховувався з моєю матір'ю, яка займалася спіритизмом. Вона говорила дивними голосами людей, які померли, це було жахливо для всієї родини, тому що не було миру. Моя сестра померла вагітною у віці 19 років. І моя мати змінилася, і говорила своїм голосом. У 33 роки вони розповіли мені про Ісуса, і я дізнався, що помилявся, мене врятували від цього прокляття, і сьогодні я маю всю свою сім'ю служачи Богу, я буду вічно вдячний Богу».
Христина
"На сім'ю напали з чаклунством, вони не могли спати. 9-річна донька чула голоси, побачила, як хтось кликав її вистрибнути з вікна, раптом заплакала і сказала, що хоче вийти з дому. Під час перегляду програми BASTA CRER вона почула розмови про атаки спіритизму та чаклунства, вона отримала молитву, а незабаром після того, як Святий Дух взяв дівчинку, щоб знайти фотографії в будинку ідолопоклонства. і дівчина вже говорить. що Ісус звільнив її».
Анонім
«Була ніч, коли я залишився вдома з тіткою, сестрою та братом сам на ніч. Мій брат був у спальні, а ми були у вітальні, раптом мій брат сказав, що почув шум у моїй кімнаті, тому моя тітка піднялася до кімнати, і ми помолилися мовами. Ми зрозуміли, що в будинку був демон, тому що відчули озноб. Ми вирішили продовжувати молитися мовами. двері грюкнули. Тому ми вирішили молитися мовами. і хвала Богу. Відтоді нічого не сталося. Я дякую Богу, що я звільнив дім».
Педро
"Вчора близько 10:30 вечора я, мій чоловік і мої двоє дітей переходили міст, і раптом мій чоловік зупинив машину, тому що він сказав, що побачив людину, що біжить до нас, ми були дуже налякані, і я заборонив цьому демону, і він зник. Коли я прийшов додому, я сказав своїй матері, і вона сказала мені, що дивиться програму, і в той момент, коли апостол молився про вигнання злих духів, вона поклала руку на екран і отримала. І я знаю, що це те, що звільни нас саме в ту мить».
Лізандра
"Він був біля дверей будинку зі своєю сестрою. І з'явився молодий чоловік, і вони вирішили поговорити з ним про Ісуса. Молодий чоловік пояснив, що він ні в що з цього не вірить і що він сатаніст і показав їм татуювання на близнюку, який був символом диявола, і він також мав одне на лобі зі знаком звіра "666». ніж Бог. Вони намагалися пояснити йому, що Бог є сильнішим, що він уже зробив багато чудеса в її житті, і в кінці вони вигукували про кров Ісуса. Щойно вони це зробили, він пішов і сказав: "Я бачу, що я нічого не можу отримати від вас", пішов і зник... "
Лурдес
«У моєї подруги, яка живе в церкві, почалися проблеми зі здоров’ям і вона постійно непритомніла без логічного пояснення лікарів. Її стан настільки погіршився, що їй довелося залишитися в лікарні. Вона розповіла мені про ситуацію і після Під час розмови ми дізналися, що кілька років тому вона займалася окультизмом і чаклунством і ніколи не порушувала цих угод. У цей момент вона відчула сильний жар у грудях і почала плакати. Раптом їй стало краще, і після аналізи, які лікарі зробили наступного дня, коли вона вийшла з лікарні».
Домініка
«Я живу в Узбекистані. У мене сильно боліли ноги, що викликало у мене великі труднощі в житті. Мої сестри служать Богу в російській церкві Мана в Лісабоні, і, знаючи про мою проблему, вони записали мене на пастирську консультацію по скайпу. Пастор пояснив мені Слово Боже, говорив зі мною про Ісуса і показав мені з Біблії, що я зробив неправильно. Мене образив мій друг, а також одного разу я пішов попросити поради у відьми. Пастор привів мене на молитву до Я прощаю і прошу у Бога вибачення, тому що Бог забороняє ходити дорогами окультизму. Тоді він попросив мене покласти руку на екран і помолився за мене. У цей момент мені стало тепло, і біль зник. Тепер я Я одужала. Слава Богу. Раджу всім, хто має проблеми, приходити на душпастирську консультацію"
Західа
"У члена сім'ї її чоловіка в Німеччині були епілептичні припадки. Вона приймала ліки, але це не допомогло. Марія та її чоловік вирішили піти жити з нею та допомогти. Вони були засмучені, тому що під час нападів вони не могли допомогти їй зупинити себе. Прийшов сусід, який проповідував їм євангелію та заохочував їх ходити до церкви, тому вони вирішили йти більше, жінка не хотіла йти, і коли їм вдалося забрати її, вони прибули до церкви, і вона відмовилася д увійшла а потім зайшла, рік так було завжди, кожну неділю, хоч вона була засмучена. За ці півтора року напади поступово зменшувалися. Поки одного разу напади не припинилися.
Марія
«Минув тиждень, як я отримав звільнення моєї 11-річної доньки. Це було нелегко. Але, на славу нашого Бога, прояви стали менш повторюваними, і я вірю, що незабаром диявол буде вигнаний назавжди».
Ракель
«Я займався окультизмом протягом 12 років, я почав займатися Рейкі і відвідувати парапсихологію та інші практики, моє життя було ганьбою, я втратив дружину, коротше кажучи, моє здоров'я було жахливим, поки вони не сказали мені про єдине рішення, і ми з ІСУСОМ прийняли рішення, я пішов до церкви і віддав йому своє життя, поступово Він благословляв мене, і сьогодні я вільний, зцілений і врятований».
Анонім
«Утроби двох сестер, однієї в Кванза-Сул, а іншої в Луанді (провінції Анголи), були продані через чаклунство, першу повністю звільнили по телефону, а другу було особисто на одній із наших зустрічей».
Дорівалдо