«Кожного дня я сплю з онлайн-церквою, і вчора я прокинувся на світанку, коли апостол говорив наступне: «те, що ми віруючі, не означає, що ми все одно можемо там грішити». Ми з жінками зв’язалися з ними І мені було шкода, але я зробив ту саму помилку знову з іншими.Тож вчора на одній із тих зустрічей апостол торкнувся того, що я відчував, було для мене, і він сказав наступне: «Бог не прощає тим, хто чинить гріх, знаючи, що ти грішать», так це увійшло в моє серце, і мені дуже шкода, це нелегко, але я знаю, що впораюся. Дякую»
Еддісон
«Вранці я ледве встигаю зробити pdc. Але сьогодні вранці я прокинувся з іншим ставленням і вирішив мати більше спілкування з Богом. Я сповідав слово головним чином у сфері Божої любові та захисту, тому що де Я працюю, я зазнав переслідувань, через колегу. Того ж дня вона намагалася напасти на мене з неправдивими звинуваченнями, і в ту ж мить, коли вона подивилася на мене, вона почала хвилюватися і буквально похитала головою, і закінчилася ідучи. Це був прояв демона. Демони не могли терпіти присутності Бога».
Вітор
«У коледжі мій професор сказав мені, що він хвилюється через те, що одного з його співробітників неправильно звинуватили, і що наступного ранку його будуть судити, і він також хвилюється через візу, яку він не отримав, я говорив з ним про Бога і наступного дня він подзвонив мені щасливим, тому що суд не відбувся, а чиновника звільнили, оскільки обвинувачі не з’явилися, тож вони програли справу, і йому подзвонили з посольства та сказали, що він уже має візу. На честь нашого Бога менш ніж за 24 години Бог вирішив 2 проблеми».
Мадалена
«Вчора ви звернулися з проханням про молитву за свого брата, оскільки він мав скласти іспит з водіння в Англії. Сьогодні він надіслав вам повідомлення, щоб подякувати за те, що ваш брат склав іспит. Слава Богу, алілуя».
Павло
«Я хочу подякувати вам, тому що з моменту відкриття цих нових програм я сплю, як справжня королева, і мій чоловік також спить дуже добре. Ми добре зв’язані з лозою».
Ізабель
«Вона дивилася програму щодня. У її сина були проблеми, з нападами тривоги, блювотою тощо… Але вона пішла прочитати Псалом 91, помолилася та використала Владу, яка є в імені Ісуса, і її синові стало краще».
Тереза
"Вже кілька тижнів він бореться зі своїми думками, ніби вони несанкціоновано входили в його розум. Під час молитви апостол поклав одну руку на монітор, а іншу на голову. Коли програма закінчилася, він щось відчув Чудове, тепло, якого він уже не відчував деякий час, і мурашки в голові. Йому відразу стало легше, і метушня думок зникла».
Анонім
«Я хочу подякувати нам з моїм партнером за те, що нас супроводжував пастор. Благословення – це насправді їжа. Тому що ми прийняли пастора, і він приніс нам їжу та 2 чудові книги. Мій партнер прокидається щодня і читає без зупинки. і коли я лягаю спати, я також читаю вголос і відчуваю різницю, яка, як і я, полягає у звільненні та духовному помазанні. Дякую пастору за його благословенну присутність у нашому домі».
Паула та Едуардо
"Він просив допомоги наблизитися до Бога, тому що вживає наркотики і має проблеми з алкоголем. За ним спостерігають і дуже задоволений програмою Апостола, щодня дивиться програму і відтоді не вживає наркотики чи алкоголь. Вчора він отримав пропозицію про роботу. Сьогодні я вже сказав співпастору, що коли церква відкриється, він буде там, щоб прославляти Бога за те, що Він зробив у його житті».
Анонім
«Два роки тому ми з двома дівчатами на пляжі тонули, і я кричав ім’я Ісуса, і раптом це було як рука, яка штовхнула вгору».
Анонім
«Він просив про молитву про видачу документів. А через тиждень отримав паспорт і свідоцтво про народження сина..»
Фатіма
«На Мадейрі йде сильний дощ, і сестра молилася, щоб не втратити телевізійний сигнал, виявляється, що вона не отримує жодного сигналу, вона бачить лише канал Kuriakos. Вона дуже вдячна за програму»
Христина
«Він завжди мріяв брати участь щодня в конгресі віри, але йому це ніколи не вдавалося. Тож він поставив це за мету, і на минулорічному конгресі Бог дав йому всі умови, щоб він міг брати участь у Сьогодні він служить Богові вчасно і поза часом».
Анонім
"Вона була вагітна, і їй потрібно було поїхати до Замбії через роботу. Починалася пандемія, яка призвела до закриття аеропортів і перешкодила її поверненню до Португалії. Вона не змирилася з ситуацією і почала декларувати, що хоче отримати. З'явився єдиний рейс із зупинкою в Німеччині. Купила квиток в економ-класі, але в результаті її пересадили в перший клас. Вона вдячна і хвала Богу за перемогу».
Ізабель
«У мене були ситуації, пов’язані з фінансами та зв’язаними документами. Я думав, що якщо Бог є моїм джерелом, то я завжди житиму за його методами та практикою. Тож я вирішив дати обітницю віри, присвятивши себе Богові, збільшивши суму моєї десятини. наступного тижня мені видали документи та всі мої фінанси. Бог вірний, він не підводить, і його слово не повертається порожнім. Варто жити так, як каже Бог».
Франциск
«У березні 2020 року мене переслідували на роботі, притягнули до дисциплінарної відповідальності, з багатьма фальшивими звинуваченнями, щоб мене звільнити. Я був у палаючій вогненній печі, у мене не було іншого рішення, окрім Слова Божого та вчення апостола, у цей випадок CD Attitudes, і я переміг диявола. Я все ще в компанії сьогодні. Добре з Ісусом, все це шматок пирога"
Фернандес
«Привіт, сім’я, я прийшов подякувати Богу за те, що мого сина звільняють, він уже любить читати Біблію перед сном, він більше не гуляє з друзями… Кожен день я дивлюся програму, і я також буду благословенний і вільний».
Альзіра
«У gf ми молилися і в групі погодилися, що національні іспити моєї дочки пройдуть добре. У день іспиту вона плакала, тому що склала так погано. Я продовжував дякувати Богові за її оцінку, і слава Богу, оцінки вийшла, і вона пройшла. Я посилаю це повідомлення, щоб закликати нашого Бога, який є більш ніж могутнім. Уся шана - слава Йому. Амінь"
Марта
«Він попросив молитви за свої документи, і він уже має їх на руках. Він вирішив дати своє свідчення в подяку Богу і сказати тим, у кого є така проблема, довіряйте Богу. Він її вирішить».
Fernanda
«Одного разу в моєму домі не було миру, я попросила пастора присвятити мій дім сімейній групі. З того дня я почала відчувати більше миру з моменту відкриття сімейної групи. Я відчуваю величезну радість у своєму домі з чоловіком, мій син був далеко від мене і мого дому, тепер він почав приходити і навіть церква прийшла. Бог дуже добрий».
Марія
"Я працював, слухаючи музику з нашої церкви. Раптом до мене підійшов чоловік (хірург), який приїхав здалеку, щоб відвідати нашого сусіда, який є стоматологом. Він сказав мені, що прийшов порадитися з дантистом щодо складна операція. Він дуже хвилювався, тому що якщо операція не пройде добре, дівчина могла мати дуже серйозні наслідки. Поки він радився, він почув музику, яку я слухала, підійшов до мене поговорити і сказав мені що коли він почув музику, він відчув силу. Він сказав, що не може піти без цих пісень, щоб мати можливість їх послухати. Я дав йому пісні, а також дав йому сторінку нашої церкви і церкви в Інтернеті. він навіть дав мені трохи грошей, щоб я віддав співаку, але ми знаємо, що ці фінанси належать Господу. Я хочу сказати, що Бог не має обмежень і Він завжди знаходить спосіб поговорити з людьми. Він привіз цього пана здалеку геть і відкрився йому через помазання наших пісень, які він почув «випадково».
Маргарита