«Сьогодні на моїй роботі мій 90-річний клієнт прийняв Ісуса після перегляду частини фільму про Ісуса та Никодима. На честь і славу Ісуса Христа».
Рікардо
«Таємні люди прийшли на перше зібрання відновлення церкви після ув’язнення в провінції Мосіко. Вони були присутні на зборах від початку до кінця. Наприкінці вони віддали своє життя Ісусу та покинули церкву, радіючи доторку. Бога».
Лусілія
«Моя подруга в цей час ізоляції віддала своє життя Ісусу».
Rosário
«У церкві Каштелу-де-Пайва у нас є 13-річна дівчинка, дочка розлучених батьків. Її мати віруюча, і щоразу, коли вона була зі своєю матір’ю, вона приходила до церкви і вивчала Слово. Вона сказала, що вона хотіла, щоб її тато теж ходив до церкви, з дружиною. 2 роки вона нічого не бачила, але вона продовжувала молитися і вірила, що це станеться. Поки вона не почала ходити на сімейну групу і на всі збори, незалежно від того, чи була вона з матір’ю чи батьком. Через 2 роки сім’я віддала своє життя Ісусу, і всі вони відвідують церкву. Бог дуже добрий».
Крістіна
«Молодий чоловік, який був віруючим і знав Бога, відійшов від церкви та слова через дівчину, яка не була віруючою, до якої він залишив свою країну та приїхав сам до Португалії, стосунки пішли дуже погано, молодий чоловік зазнав нападу те саме, поки він не міг цього терпіти і не розлучився, і без нікого в Португалії, лише навіть його бос думав лише про те, щоб одного разу вбити себе. він був сповнений рішучості покласти край життю, пройшов перед церквою, побачив, як телефонували за номером допомоги на консультацію, почав відвідувати церкву і бути вірним у церкві, і слухав слово Боже після 15 днів перебування в церкві, його бос дав йому будинок, щоб він міг жити, весь обладнаний технікою та всім, щоб заплатити супер Низька орендна плата. Молодий чоловік сьогодні має сімейну групу у своєму будинку, повернувся до радості життя та має величезне бажання служити Богу».
Анонім
"Я пастор церкви Ісуса Марії в Аргентині. У п'ятницю ми вперше прийняли в церкві одну жінку. Вона розповіла нам, що почала дивитися зустрічі по телевізору під час пандемії, і сказала, що мала реальну зустріч з Бог. Вона була людиною, яка жила дуже погано, особливо у фінансовій сфері, але, дивлячись по телевізору, вона прийняла рішення почати шанувати Бога і практикувати те, що чула. З того часу, за її словами, вона почала отримувати допомогу від різних людей і була благословенна, як ніколи раніше, і побачила, що це може бути тільки Бог. У п'ятницю вона пішла до церкви, прийняла Ісуса і пішла подякувати Богу за все, що Бог зробив у її житті, оскільки вона сказала, що втомилася жити, і тепер вона щасливий, що знайшов це».
Марсела
«У мене є племінниця, яка живе тут, у Португалії, я надіслав їй веб-сайт нашої онлайн-церкви Дафундо, на зустріч Lutar até vencer, вона була присутня, їй сподобалося, помолилася молитвою спасіння і сказала мені, коли я піду до Cacém, щоб купити їй Біблію. Усе на честь і славу Бога».
Магда
«Молодий чоловік увійшов до церкви в провінції Саурімо Лунда-Сул без запрошення і в кінці віддав своє життя Ісусу. Він також сказав, що просив Бога про допомогу, тому що хотів змінити своє життя, і опинився в церкві. і навіть не знав як. Він також сказав, що хоче служити Богу в нашій церкві. Бог дуже добрий».
Лусілія
«У мене є двоюрідний брат, який приїхав жити зі мною, і він ніколи не хотів знати про церкву. Ми навіть не могли поговорити, тому що він не хотів це приймати. Тепер він живе зі мною вже місяць. І я бачу Баста вірить кожен день, відколи це почалося, і сьогодні, на честь і славу Господа ІСУСА, саме він каже мені відкрити телевізор, тому що він поважає апостола. Каже, що ніколи не бачив людину, яка говорить так апостол».
Марія
«Я є лідером сімейної групи, і я був трохи збентежений, тому що в мене не було порятунку, і я молодий, і в мене не було молодих людей у ​​сімейній групі, і я був сумний через це, поки на зустрічі я не почув свого пастора кажу, щоб досягти мети з Богом, і я з тієї зустрічі кожного дня в своєму PDC я просив Бога використовувати мене для євангелізації, і я відмовився провести день, щоб не поговорити з кимось про Ісуса, і я вклав у своє серце бажання залучати більше молоді І кожен день, коли я говорив про Ісуса, люди та молоді люди приходили до мене, щоб поговорити про свої проблеми та висловитися, і я дав їм слово спасіння, і коли я зрозумів, що моя сімейна група завжди була повна присутніх і зі спасінням на честь і славу ІСУСА».
Беатріс
«Вона та її родина є частиною церкви Манна вже 3 тижні. У них є сімейна група вдома. Нещодавно, дотримуючись вказівок своїх пасторів і лідерів, вони придбали кілька Книг Апостола. Щоразу, коли вона може, вона слідує Навіть на роботі вона та її подруга завжди слухають. Вони щодня годували себе Словом і вже помітили, у цей перший місяць, величезну зміну у своєму духовному, фінансовому та сімейному житті. Господь був їхнім пріоритетом. Віддайте Йому всю честь і славу».
Ліліан
"Це 19-річний юнак, який на початку року залишився без житла через сімейні проблеми. Сестра з церкви дала йому будинок, їжу і привела його до церкви, де він дав Він страждав від епілептичних припадків щотижня і не міг знайти роботу. Його супроводжували на пасторських консультаціях, завжди вірний GF і зустрічам Lutar até Vencer і Encontro com Deus. Сьогодні він має роботу і з тих пір він віддав своє життя Ісусу, у нього ніколи не було епілептичного нападу».
Девід
«Я з церкви Сан-Паулу в Анголі, моя подруга переживала процес розлуки зі своїми батьками, вона попросила мене помолитися, і я це зробив, але я також порадив їй прочитати книгу «Походження проблем» і переглянути програми «Хвала і поклоніння» та «Просто вір». У суботу я звернувся до SOS із молитовним проханням. А в неділю після зустрічі мені зателефонувала моя подруга, щоб сказати, що її батьки більше не будуть розлучатися, і почала ходити до церкви та дивитися програми. Усі Богу слава і честь"
Жозінела
«Я щаслива, тому що моя сестра примирилася з Богом. Вона вирішила почати відвідувати церкву в Гуарді. І сьогодні вона склала тест, і вона дитина! Так багато радості разом!!! Це наповнює серце, щоб побачити відновлене життя ! Бог дивний! Високий притулок! Радість всієї землі!»
Карла
"У п'ятницю я запросив людину прийти зі мною до церкви. Наприкінці зустрічі він промовив молитву спасіння. У цей момент у нього з'явилися 2 шишки: одна на грудях, друга на спині. У неділю ми пішли до церкви знову, і під час служіння він підійшов до вівтаря, щоб попросити про молитву, і єпископ Мігель помолився за нього, і він отримав своє зцілення. Ми пішли на обід, і тоді він помітив, що грудки зникли, на славу Божу. І сьогодні він пішов на співбесіду, а завтра почне працювати, маючи місце для життя. Це привілей піклуватися про новонавернених, які є найбільшим багатством Бога».
Дульсе
«Коли вона прийняла Ісуса, у неї було життя, з якого в очах світу не було виходу, вона вживала наркотики, пила. Але хтось сказав їй про Ісуса, і вона пішла за ним, вона прийняла Ісуса. Сьогодні вона може допомогти цим людям яка сказала, що в неї немає майбутнього, сьогодні вони приходять до неї і знають, що якщо вона буде молитися, все станеться».
«Вона ходила поганими шляхами, вступала в невдалі стосунки, не хотіла вчитися, вживала наркотики і пішла з дому, її фінансове життя було невдалим. Він зустрів Ісуса через свою сім’ю, відколи він зустрів Ісуса, він почувається краще, він почувається щасливим і живе своїм життям таким, яким воно має бути!»
«Вона була мусульманкою, вона вірила в Мухаммеда, поки їй не сказали про Ісуса. Їй запропонували Біблію, і вона прочитала її, зробила порівняння та почала пізнавати Бога через Біблію. Вона була дуже поневоленою людиною, зазнала насильства, двічі намагалася покінчити життя самогубством. Але Ісус звільнив її, і вона вірить, що Ісус насправді є дорогою, істиною та життям».
«Перед тим, як отримати Ісуса, він був на шляху наркотиків, витрачаючи всі свої гроші на свої залежності. Доки одного разу його друг не запросив його на вечірку в Кабо-Верде, коли він увійшов, то зрозумів, що це була церква. Під час прославлення Святий Дух переконав він і він прийняв Ісуса як Господа і Спасителя, був звільнений і тепер уже служить Богові, його сім’я тепер об’єднана».
«Її сім’я була пов’язана з окультизмом, вона бажала смерті, її життя було жахливим, у неї було багато розладів харчової поведінки. Поки друг не розповів їй про Ісуса і не дав їй веб-сайт церкви, того вечора вона відвідала зустріч Fight to Win і побажала у неї був цей Ісус тієї ночі, вона добре спала, її життя з тієї ночі ніколи не було колишнім!"
«Я був на поганих дорогах, вживав наркотики та алкоголь. Одного разу колега розповів їй про Ісуса, і одного разу вона вирішила піти до церкви та прийняла Ісуса як свого спасителя. Коли вона збиралася почати свої курси, вона знову зійшла з рейок і потрапив у пастку диявола. Але одного вечора йому стало погано, він знову зв’язався з пастором і вирішив повернутися до церкви, він звільнився від залежностей, сьогодні він служить Богу і будує свою сім’ю».