«Я познайомився з людиною і попросив Ісуса про мудрість, щоб дізнатися, чи він правильна людина для мене, щоб я не витрачав час на когось, хто не поважає мій спосіб мислення, і уникав непотрібних суперечок. Тому, перш ніж я пішов зустрітися з людиною, про яку я молився: Ефесянам 6, Псалом 91 і 23 і Господня молитва, я пішов зустрітися з людиною, і ми обидва зрозуміли, що не варто продовжувати розмову з метою роману».
Ракель
«Коли я навернувся, я попросив Бога благословити мою сестру дитиною, вона вже намагалася завагітніти, але не змогла, пробувала мирські методи, але це не спрацювало. Але Бог почув мою молитву, і через кілька місяців вона сказала мені, що є будучи вагітною, я прославляла Бога за те, що він зробив у житті моєї сестри. Те, що не можуть зробити лікарі та світ, може зробити Бог».
Анонім
«Спілкуючись зі своїми сусідами, він помітив, що вони сумують, бо в них немає онуків. Одного разу, коли він побачив своїх сусідів із сином/донькою, він попросив Бога подарувати їм онука, але водночас він запитав, що це може бути важко, оскільки син/дочка подружжя були одружені більше 20 років. Але Бог вислухав і подарував її сусідам онуку, а сама вона отримала ще 2 онуків».
Еделіна
"Вона кілька тижнів тому попросила про молитву за шлюб її сестри, вони більше не говорять про розлучення. Вони разом".
Діана
«Вона 2020 року хотіла мати онуків, взяла календар і зробила 4-й розмір, і народилися онук і онука».
Аделіна
«Він хотів у 2020 році мати онуків, взяв календар і зробив 4-й розмір, і народилися онук і онука».
Аделіна
«Одного разу апостол і єпископ проповідували про сім’ю. Тим часом вони говорили про неодружених, які хотіли одружитися. І друг сказав мені: «Дивись, це ти». А я сказав, що хочу» Я хочу вийти заміж, щоб я міг вільно служити Богу. Тоді апостол побачив, як я сміюся, і сказав: «Ця сестра, яка сміється, вставай». Мені було соромно і я встав. Апостол сказав: «Ти будеш дуже щаслива, Бог дасть тобі хорошого чоловіка". Тим часом минуло кілька років, я тут, одружена з супер чудовим чоловіком, і я справді щаслива, як ніколи в житті".
Філомена
«Я відійшла від церкви і обманювалася, що світ принесе мені щастя. Якийсь час було «добре», у мене навіть з’явився хлопець, з яким я прожила 7 років, і народився син, але так само, як зараз мене вчили про сім'ю. Це все, що я пережив недобре. Не змінюючи коми. Шляхи наркотиків, брехні, сім'я посередині, людина, яка залежала від сім'ї, щоб приймати всі рішення. У будь-якому випадку... Неправильний вибір. Я пішов повернувся до церкви. Поступово моє життя налагодилося. Депресія пішла, панічні атаки зникли, ненависть, яку я відчував, зникла, сім’я, яка була роз’єднана, повернулася разом. Це була величезна боротьба. Але з Богом я подолати».
Anonymous
«Я вивчала слово Боже, але не розуміла, і мій чоловік висміював мене, тому що він казав, що я дурна, що я нікуди не дійшла, і мені потрібен був хтось, щоб мене весь час направляв. Мені було сумно, але це було справді так, поки одного разу я не пішов поговорити з пастором на цю тему, і вона сказала мені мати спілкування з Богом, медитувати над словом Божим і молитися до Ефесян два рази на день протягом 1 місяця поспіль, а потім піти знову поговорити з нею. Ну, коли я пішов поговорити з нею, я пішов сказати їй, що Ісус допомагав мені в моєму повсякденному житті, навіть допомагаючи моєму чоловікові з його речами».
Conceição
«Вона дякує Богу за те, що у вівторок вона подзвонила, щоб попросити молитви за свою сестру, яка живе в Анголі і має 5 дітей, нещодавно прийняла Ісуса, і її шлюб був на межі розриву. Потім сьогодні вона подзвонила, щоб сказати, що її чоловік інший, що стосунки такі, як коли вони були хлопцем і дівчиною».
Ана
"2 тижні тому він попросив молитися за свого сина, у якого були напади паніки через розлуку, і колишня дружина не дозволяла йому говорити з донькою. Цього тижня він зв'язався зі своєю колишньою дружиною, і вона вже дозволила йому поговорити з його дочка».
Тереза
"Я розлучилася з чоловіком, тому що в нього була алкогольна залежність. Я впала в депресію, тому що вся відповідальність по догляду за дітьми, сплаті квартплати лягла на мене. Я образилася на чоловіка, тому що я залишилася сама в країні, яка не моє, з усіма цими проблемами. Але тепер все змінилося, тепер я зустрів Manna Church і мій Бог зі мною! Я вийшов з депресії. Тепер я не хвилююся про дім. Тепер Бог на першому місці. Я не більше відчуваю себе самотнім, бо в мене є Бог!»
Діна
«2 роки тому ми поставили перед Богом мету мати більше дітей, тому що у нас уже був 9-річний син. Під час церковних зборів наш лідер скеровував нас зробити 4-вимірні цілі, дошку з нашими мріями та взяти Нашим бажанням було мати дітей-близнюків, тому ми сфотографували двох дітей і зробили плакат, на який ми будемо дивитися щодня. Протягом цього періоду очікування ми ніколи не припиняли дивитися на Ісуса, вшановувати Його, сіяти в нашу родину і проголошуючи існування. І сьогодні ми справді вагітні. Таліта вагітна двійнятами, і це щось справді величезне. Ми бачимо, що навіть у дні скорботи у світі наші цілі мають бути живими, а Бог діє в нашому житті, тому ми можемо відчути різницю між тими, хто служить, і тими, хто не служить Богові. Ми дуже вдячні Йому, і наша сім’я дуже рада цим благословенням, які приходять».
Пабало е Таліта
«З 2016 року я хотіла народити другу дитину, кожен місяць мучилася цією ситуацією, думала, що вагітна, і дуже страждала, коли зрозуміла, що ні, це питання стало для мене кошмаром. Мама запропонувала піти для консультування подружжя, коли я залишив пастирську зустріч того дня, я був перемінений силою Святого Духа, я відчув, як на мене падає помазання. Я повернувся до свого нормального життя, не думаючи про це, я просто дотримувався настанов пастора , я почала читати вірші та історію Ани щодня, я віддала все в руки Господа і в грудні після Різдва я дізналася, що я вагітна і що я була благословенна».
Анонім
«Я прийшов подякувати Богу за моїх дітей-близнюків. Вони народилися в 6 місяців, і лікарі сказали, що вони не будуть жити. Але Апостол молився в одязі, і їм сьогодні 5 років. Довелося використовувати силу слова».
Мауро
"Мені 66 років, і я не маю дітей. Моїй дружині 56 років. Ми одружені 17 років і ніколи не мали дітей у нашому шлюбі. Тепер Божою милістю, Бог подіяв, і вона завагітніла, вона вже на 3-му місяці вагітності».
Ф. Гільєрме
«Я Віра, я належу до регіонала Браги, я бізнес-леді, під час пандемії мій бізнес закрився, але, знаючи Слово Боже, я продовжувала сіяти і в цей час я поставила собі за мету сіяти більше для апостола. проектів, це сталося, коли я знову відкрив, я виставив набагато більше, ніж зазвичай, Бог вірний Своєму Слову».
Віра
"У її дочки були проблеми в шлюбі, вони думали про розлучення. Марія Жоао завжди дивиться Баста Крер. У неділю під час програми вона прославляла і поклонялася Богу, і як тільки вона закінчила практику молитовного годинника, який виконується в У програмі їй подзвонила донька, щоб сказати, що ситуація вирішилася і між нею та чоловіком все гаразд, примирення відбулося, слава Богу».
Марія Жоао
«Протягом кількох років я шукав жінку, щоб зустрітися і, отже, одружитися, але минув час, і я не досяг успіху, але я не коливався, я хотів жінку з церкви і відповідно до моїх цілей. Коли я найменше очікував цього, красива жінка і відповідно до моїх цілей прийшла до мене, і я нічого не зробив, щоб це сталося, і краще те, що я теж є тим, що написала Сара (моя наречена) у своїх цілях. Крім того, Через тиждень мене прийняли на роботу, для якої я зробив спеціальну пропозицію, і яка також відповідала моїм цілям, тому що я хотів бути поруч із домом і мати графік, який завжди дозволяв мені служити Богові. На завершення трохи більше ніж за тиждень Бог повністю змінив моє життя, я був буквально «вражений» мега благословеннями. Бог ніколи не підводить, Бог вірний, для Нього немає нічого неможливого, дякую Тобі, мій Боже».
Джон
«Мені було дуже важко завагітніти, і ми з чоловіком були дуже сумні. Я була членом Церкви протягом тривалого часу, і одного вечора, коли я дивилася Басту Крера, я надіслала своє молитовне прохання, і апостол молився разом з Єпископ з моєї справи, він сказав мені покласти руку на живіт, і наступні тижні кожного дня я дивилася цю частину програми на Youtube, і це все більше і більше додавало мені віри, і сьогодні я маю підтвердження. Я вагітна! Я хочу дуже подякувати Богу та Апостолу! Бог дуже добрий, і я дуже щаслива" Аманда
Аманда
"Я молилася, щоб Бог вирішив проблему батька моїх дітей. Ну, я розлучена, і мій колишній чоловік жив із сином, а також залишився з моєю дочкою Флавією. І ця моя донька опікувалася своїм батьком вичерпно з любов'ю, водячи його майже щотижня до лікаря. Через запліднення моя донька більше не могла піклуватися про свого батька. Я звернувся з проханням до Баста Крера, щоб Бог допоміг нам знайти рішення. Поки ми чекали Божого Відповідь, я сіяв у церкві і був впевнений, що Бог вирішить проблему по-своєму. Так і зробив Господь. У чудовому домі з’явилося вільне місце для розміщення батька моїх дітей. Усе вирішується мирно, і ми всі задоволені Божа вказівка. Була навіть ЗНИЖКА на перші 3 місяці в цьому домі, де він живе. Це було надзвичайно. Я вдячний ГОСПОДУ ЗА ЩО ВІН ДІЯВ. Дякую».
Мара