«Щодня я сплю з церквою в Інтернеті, і вчора я прокинувся рано вранці, коли апостол говорив: «Той факт, що ми віруючі, не означає, що ми все одно можемо там грішити». Я був тим, хто дуже любив жінок, зв’язувався з ними і вибачався, але повторив ту саму помилку з іншими. Тоді вчора на одній із тих зустрічей апостол торкнувся того, що, як я відчував, було для мене, і він сказав: «Бог не прощає тих, які чинять гріх, знаючи, що вони грішять", так це увійшло в моє серце, і я справді дуже каюсь, це нелегко, але я знаю, що впораюся. Дякую"
Адільсон
«Вранці я ледве встигаю зробити PDC. Але сьогодні вранці я прокинувся з іншим ставленням і вирішив мати більше спілкування з Богом. Я сповідав слово переважно в повітрі Божої любові та захисту, тому що там, де я працюю , я страждав від переслідувань через колегу. Того ж дня вона намагалася напасти на мене брехливими звинуваченнями, і в ту ж мить вона подивилася на мене і буквально похитала головою, а потім пішла. Я відразу подумав: це було Демони не могли витримати присутності Бога».
Вітор
«У коледжі мій професор сказав мені, що він хвилювався, тому що одного з його співробітників неправильно звинуватили, і що наступного ранку його судитимуть, і він також хвилювався через візу, яку він не отримав, я розповів йому про Бога і молився з ним. Наступного дня він подзвонив мені щасливим, тому що суд не відбувся, а працівника звільнили, тому що обвинувачі не з’явилися, тож вони програли справу, і йому зателефонували з посольства та сказали, що він уже має справу. На честь нашого Бога менш ніж за 24 години Бог вирішив 2 проблеми».
Магдалина
«Учора він звернувся з молитовним проханням за свого брата, оскільки йому потрібно було скласти іспит з водіння в Англії. Сьогодні він надіслав повідомлення, щоб подякувати вам за те, що його брат склав іспит. Слава Богу, алілуя».
Павло
«Я хочу подякувати вам, тому що з тих пір, як ви відкрили ці нові програми, я сплю, як справжня королева, і мій чоловік також спить дуже добре. Ми добре пов’язані з лозою».
Ізабель
«Він відвідував програму щодня. У її сина були проблеми, з нападами тривоги, блювотою тощо... Але вона пішла читати Псалми 91, помолилася та використала Владу, яка є в імені Ісуса, і її синові стало краще. ."
Тереза
"Вона тижнями боролася зі своїми думками, ніби вони входили в її розум без дозволу. Поки апостол молився, він поклав одну руку на монітор, а іншу на голову. Коли програма закінчилася, він відчув щось чудове, тепло, якого не відчував давно, і поколювання в голові. Він відразу відчув благополуччя, і вихор думок зник".
Anonymous
«Я хочу подякувати вам, що ми з моїм партнером супроводжуємо пастор. Благословення — це насправді їжа. Тому що ми отримали пастора, і він приніс нам допомогу в їжі та 2 чудових книгах. Мій партнер щодня прокидається рано і читає без зупинки, а перед сном він також читає вголос і відчуває різницю, що, як і я, є визволенням і духовним помазанням. Дякую пастору за вашу благословенну присутність у нашому домі».
Паула та Едуардао
"Він просив допомоги, щоб наблизитися до Бога, тому що він вживає наркотики і має проблеми з алкоголем. Його супроводжують і дуже задоволений програмою Апостола, він дивиться програму щодня і відтоді не вживає". наркотиків чи алкоголю. Вчора він отримав пропозицію про роботу. Сьогодні він уже сказав співпастору, що коли церква відкриється, він буде там, щоб прославляти Бога за те, що Він зробив у його житті».
Анонім
«Два роки тому ми з двома дівчатами на пляжі тонули, і я вигукнув ім’я Ісуса, і раптом це було як рука, яка штовхнула вгору».
Anonymous
«Він просив про молитву про видачу документів. А через тиждень отримав паспорт і свідоцтво про народження сина».
Фатіма
«На Мадейрі йде сильний дощ, і сестра молилася, щоб не втратити телевізійний сигнал, сталося, що вона не отримує сигналу, вона може дивитися лише канал Kuriakos. Вона дуже цінує програму»
Крістіна
«Вона завжди мріяла відвідувати конгрес віри щодня, але вона ніколи не могла. Тож він поставив це за мету, і на минулорічному конгресі Бог дав йому всі умови, щоб він міг відвідувати конгрес від початку до кінця . Сьогодні він служить Богу вчасно і невчасно».
Anonymous
"Я була вагітна, і мені довелося їхати до Замбії через роботу. Почалася пандемія, через що закрили аеропорти, і вона не змогла повернутися до Португалії. Вона не змирилася з ситуацією і почала декларувати те, що хотіла вибрати. з’явився єдиний рейс із зупинкою в Німеччині. Вона купила квиток економ-класу, але зрештою її пересадили в перший клас. Вона вдячна і хвалить Бога за перемогу».
Ізабель
«У мене були проблеми з фінансами та документами. Я думав, що якщо Бог є моїм джерелом, то я завжди житиму за його методами та практикою. Потім я вирішив дати обіцянку віри, присвятивши себе Богові, збільшивши суму своєї десятини. Наступного тижня я отримав мої документи, а також усі мої фінанси. Бог вірний, Він не підводить і Його слово не повертається недійсним. Варто жити так, як каже Бог».
Франциско
«У березні 2020 року мене переслідували на роботі, притягнули до дисциплінарної відповідальності, з численними фальшивими звинуваченнями, щоб мене звільнили. Я був у палаючій вогняній печі, у мене не було іншого рішення, окрім Слова Божого та вчення апостола. , у цьому випадку CD Attitudes, і я подолав диявола. Я все ще в бізнесі до цього дня. Доброго ранку з Ісусом, все це шматок пирога".
Фернандес
«Привіт, сім’я Манна, я прийшов подякувати Богу за те, що мій син народжується, він уже любить читати Біблію перед сном, він більше не гуляє з друзями... Щодня я дивлюся програму, і я також буду благословенний і звільнений».
Альзіра
«У школі ми молилися та погоджувалися в групі, що національні іспити моєї доньки пройдуть добре. У день іспиту вона плакала, тому що для неї все пройшло дуже погано. Я продовжував дякувати Богові за її оцінку, і слава Богу, Оцінки вийшли, і вона пройшла. Я посилаю це повідомлення, щоб закликати нашого Бога, який більш ніж могутній. Вся честь і слава Йому. Амінь"
Марта
«Вона попросила про молитву за свої документи і вже має їх на руках. Вона вирішила дати своє свідчення в подяку Богу і сказати тим, у кого ця проблема, довіряйте Богу. Він її вирішить».
Фернанда
«Вона попросила про молитву за свої документи і вже має їх на руках. Вона вирішила дати своє свідчення в подяку Богу і сказати тим, у кого ця проблема, довіряйте Богу. Він її вирішить».
Alzira
«Одного разу в моєму домі не було миру, я попросила пастора освятити мій будинок для сімейної групи. З того дня я почала відчувати більше миру з моменту відкриття сімейної групи. Я відчуваю величезну радість у своєму домі з чоловіком, моїм син був далеко від мене і мого дому, тепер він почав приходити і навіть приходив до церкви. Бог дуже добрий».
Марія
«Я працював, слухав пісні нашої церкви. Раптом до мене підійшов чоловік (лікар-хірург), який приїхав здалеку відвідати нашого сусіда-стоматолога. Він сказав мені, що прийшов порадитися з стоматолога про складну операцію.Він дуже хвилювався, тому що якщо операція не вдасться, у дівчини можуть бути дуже серйозні наслідки.Поки він консультував, він почув пісні, які я слухав, підійшов до мене поговорити і сказав, що коли він почув музику, він відчув силу. Він сказав, що не може піти, не маючи тих пісень, щоб він міг їх послухати. Я передав йому пісні, а також дав йому сторінку нашої церкви та церкви в Інтернеті. Перед тим, як вона пішла , вона дала мені трохи грошей, щоб я віддав їх співачці, але ми знаємо, що ці фінанси належать Господу. Я хочу сказати, що Бог не має обмежень і Він завжди знаходить спосіб поговорити з людьми. Він привіз цього джентльмена з дуже далеко і відкрився йому через помазання наших пісень, які він почув «випадково».
Маргарита
«Він ходив стежками чаклунства, Таро, він ходив у terreiros кандомбле, і битва за битвою він приходив до Португалії, і в своїх пошуках Бога він відвідував деякі релігії, які ні до чого не привели. Її подруга запросила її до церкви, і вона пішла, побачила, що все дуже радісно, ​​і це зворушило її серце, трансформація була повною, і вона дізналася, чого від неї очікує Бог».
Лусія Рібас
«В її серці були ненависть і образа, а у відповідь вона почала різати себе і мати почуття провини. Її мати допомогла їй, скеровуючи її до Божої любові, вона почала виконувати PDC і молитву нашого батька. потім Бог змінив її життя, і вона звільнилася від усякої образи, і вся сім’я щаслива».
Меггі
«Він кілька разів починав непритомніти, мати водила його до відьом, і йому ставало тільки гірше. Потім друг сім’ї розповів йому про Ісуса, і напади зменшилися, але не закінчилися. Незабаром після цього він охрестився, і напади припинилися».